Categories
Entrevista a...

Tres xifres coses sobre mi…

Tinc 10 anys

2 germans

Sempre he viscut a Ciutat Meridiana

Maria Pérez Moreno és alumna de 5è de primària de la classe de Cineastres, a l’Escola Mestre Morera. Toca la flauta travessera i el contrabaix i quan sigui gran, vol ser actriu de musical.

Sí. Jo visc passada la Font Muguera, un caminet que hi ha al bosc que jo l’he de fer cada dia per venir a l’escola. M’agrada molt perquè quan em llevo sento els ocells, i això em dona tranquil·litat.

Depèn del dia! N’hi ha que són molt estressants, que vas molt a tope i et canses molt, però n’hi ha d’altres de més tranquils. Hi ha dies que faig música després de l’escola i he de sortir corrent perquè si no arribo tard. Els dies que vaig més tranquil·la m’agraden més.

Nanoinventum.

Estem treballant el mon de la nanotecnologia, a partir d’aquí volem crear una màquina que ens ajudi a resoldre algun problema del nostre mon. I també fem una competició amb altres escoles per veure quin invent podria ajudar-nos més. Si guanyem, potser podran crear el nostre nanorobot per ajudar a la gent.

Matemàtiques. A la meva escola fem matemàtiques jugant, i a mi m’agrada molt. Ara estem fent divisions, però ho aprenem jugant. Tenim un taulell com el del joc de l’oca i resolem les divisions dels nombres que ens surten als daus.

Sí, a mi m’agrada quedar-me aquí per poder seguir junts amb els nostres companys i companyes, amb els projectes i amb la consciència plena.

Quan tornem del pati, a vegades venim molt embalats, i llavors fem consciència plena per relaxar-nos.

Fer pinya. A l’escola fem molta pinya, ens estimem molt amb els companys i companyes i amb les mestres. Això vol dir que si tens algun problema, els companys et poden ajudar, i a l’inrevés, quan tu tens algun problema, t’ajuden ràpidament.

“M’agrada la idea de quedar-me aquí per poder seguir junts amb els nostres companys i companyes “