Categories
Entrevista a...

Tres coses sobre mi

Tinc 11 anys

1 germana

Fa 8 anys que visc a Ciutat Meridiana

Isabella Silva Osuna és alumna de 6è de primària de la classe d’Antiquaris, a l’Escola Mestre Morera. No té ni idea de què farà quan sigui gran.

M’agrada el fet que sigui un lloc molt tranquil, amb la natura al costat. L’aire és fresc i poc contaminat. A l’hora del pati, un dia a la setmana sortim al bosc a jugar, i amb els meus pares anem sovint a la Font Muguera.

Normalment sí que m’agrada perquè estic amb els meus amics, tot i que a vegades estic molt cansada i em fa mandra.

Sí, de vegades sí. A banda d’educació física m’agrada fer anglès o projecte. Ara estem fent un projecte amb el Banc de Sang. Fem una crida a la gent perquè vagi a donar sang. Fem anuncis, posem cartells i també una carta d’agraïment als donants. També fem un projecte d’investigació sobre un ODS. Si el nostre projecte és triat, podem guanyar unes colònies amb el Dani Jiménez, que és científic.

Suposo que serà més difícil, que tindré més deures… Al meu germà n’hi posen molts. Però tinc ganes de veure com és fer primer d’ESO.

M’agrada la idea de seguir aquí, encara que també m’hagués agradat sortir de la meva zona de confort i conèixer persones noves. Però també podrien venir persones noves en aquesta mateixa escola. I a la vegada podré seguir amb els meus companys i companyes.

No en tinc ni idea.

M’ha ensenyat molt la importància de la sinceritat. La sinceritat és molt important. Jo, abans, de petita, mentia molt, però les mestres em donaven raons per no mentir, per exemple que mentir molt no serveix de res perquè després no et creurà ningú.

“M’agrada la idea de seguir aquí, encara que també hagués trobat bé sortir de la meva zona de confort i conèixer persones noves”