Categories
Entrevista a...

Què hem deixat de fer aquest curs i hem après que, potser, no cal seguir fent-ho?

Desenvolupo les tasques de desinfecció del centre, i em van contractar arran de la covid. Per tant, no hem canviat les nostres pautes. De fet, la meva feina són tot tasques noves creades aquest curs.

Què hem començat a fer i hem après que és positiu?

La meva tasca, doncs, és la desinfecció amb lleixiu de tot el centre: des de les baranes, els lavabos, les classes on entren grups bombolla diferents, etc.

Què encara no fem i faltaria que féssim més?

L’evolució de la pandèmia és una incògnita, i com que la meva tasca hi està molt lligada, no sabem com anirà avançant tot i si caldrà adaptar la feina.

“Em sento molt agraïda amb tots els docents pel tracte que m’han donat, perquè m’han fet sentir com una més!”

Com recordes el primer dia de curs?

El primer dia de curs era el primer cop que jo treballava en aquest àmbit, així que anava una mica perduda. Entre que m’havia d’organitzar, conèixer els espais del centre, etc., em va costar acostumar-me.

Quin titular o imatge resumeix el curs per a tu?

Els que han estat més valents aquest curs han estat els infants, han estat molt mentalitzats del que havien de fer en tot moment.

A qui t’agradaria donar les gràcies per fer possible aquest curs?

Em sento molt agraïda amb tots els docents del centre pel tracte que m’han donat, perquè m’han fet sentir com una més. Ara que se m’acaba el contracte em fa pena perquè realment els hi he agafat estima pel bon rotllo que hem tingut.