Categories
Entrevista a...

Què hem deixat de fer aquest curs i hem après que, potser, no cal seguir fent-ho?

Hem deixat de fer moltes coses però una que no cal recuperar seria seure per grups, perquè et concentres millor si no tens algú al costat amb qui parlar. Jo a l’ESO era molt parlanxina i aquest curs m’he centrat més. També perquè la situació m’hi ha obligat!

Què hem començat a fer i hem après que és positiu?

Que s’hagin reduït els grups ha estat bé perquè tot sigui una mica més personal: la comunicació amb els professors i també amb els i les companyes és més propera i senzilla. A més, penso que aquest curs hem après a adaptar-nos a coses que no tenim previstes, i el món ja és així: no tot és com tu vols i t’has de saber adaptar.

Què encara no fem i faltaria que féssim més?

M’agradaria que es vacunés el major nombre de persones possible per anar normalitzant una mica la situació, treure les mascaretes, etc.

“M’agradaria donar les gràcies als profes i als alumnes perquè a la meva classe no hi ha hagut cap contagi fins ara que hem acabat.”

Com recordes el primer dia de curs?

Recordo entrar a classe i veure tothom amb la mascareta: va ser molt estrany. De fet, hi havia persones noves a qui no els he pogut veure la cara fins molt temps després! També recordo la mala olor del gel hidroalcohòlic, i el fet que totes les normes eren molt estrictes: no podies demanar un típex, no podies parlar amb una altra persona per evitar dispersar aerosols…

Quin titular o imatge resumeix el curs per a tu?

Va ser difícil per a tothom; en el meu cas, el fet d’entrar al batxillerat i viure tants canvis. Per això crec que: ens hem superat a nosaltres mateixos!

A qui t’agradaria donar les gràcies per fer possible aquest curs?

Em sento molt agraïda amb la meva mare perquè quan no podia tocar ningú, ella sempre hi era per poder-nos abraçar. Però també m’agradaria donar les gràcies als profes i als alumnes perquè a la meva classe no hi ha hagut cap contagi fins ara que hem acabat el curs, i això ha estat gràcies a fer un gran esforç per part de tothom.