Categories
Entrevista a...

Què hem deixat de fer aquest curs i hem après que, potser, no cal seguir fent-ho?

No hi ha res que no vulgui tornar a fer. Penso que és millor tot el que fèiem abans. Ara no fem els “padrins lectors” perquè els petits no porten mascareta. I tampoc fem els tallers barrejats com abans, pels grups bombolla… Abans fèiem coses que m’agradaven i tinc ganes de tornar-les a fer!

Què hem començat a fer i hem après que és positiu?

La mascareta, la portem tot el dia. I també ens rentem les mans. Però tot això ja vaig començar a fer-ho al Pakistan. El curs passat vam anar al Pakistan de vacances i vam haver de quedar-nos allà cinc mesos per la covid. A la classe de quart deixàvem molts papers a terra. Ara aquest curs som més ordenats perquè la noia [que fa la neteja] ens va demanar que no deixem papers a terra i guardem millor les coses.

Què encara no fem i faltaria que féssim més?

Aquest any hem fet molt poques sortides, perquè hi ha la covid. El curs vinent m’agradaria tornar a fer més sortides com la festa de l’aigua al parc, les de música, medi o l’última que hem anat a veure Humans bodies. El millor dia d’aquest curs va ser quan vam anar d’excursió a Climbat. Alguns estàvem espantats, però ens ho vam passar molt bé quan vam tirar-nos amb tirolina!

“Estic molt contenta del Cristian, el meu tutor. Pel seu aniversari, amb una amiga vam fer-li una sorpresa!”

Com recordes el primer dia de curs?

Vaig començar el segon dia d’escola. El primer no vaig venir, perquè no sabia bé quan començàvem. Quan vaig arribar no sabia què dir, i tenia vergonya de fer preguntes perquè no recordava el català després de cinc mesos al Pakistan.

Quin titular o imatge resumeix el curs per a tu?

Per mi la imatge és el Cristian fent classe, el nostre tutor. Si penso en ell penso en tot el curs. I recordo molt el dia del seu aniversari. Amb una amiga, la Mahnoor, vam decidir fer-li una sorpresa. Recordo que ell va riure i li va agradar molt!

A qui t’agradaria donar les gràcies per fer possible aquest curs?

Doncs estic molt contenta del Cristian, que és el meu tutor. I també de la Marisa, la profe d’acollida, la Núria d’anglès, la Magda del grup de lectura i el Tono, el profe de música. Aquest any he après moltes coses noves amb ells, com dividir… I amb la Magda em sento molt bé, perquè és molt bona i no tinc vergonya de llegir.