Categories
Ens preparem

Afrontem el repte d’unes portes obertes i d’un procés de preinscripció 100% digital

 
El Departament d’Educació ha fet públic que el procés de preinscripció d’enguany es tramitarà de forma 100% digital. Això comportarà, sens dubte, un repte per a les famílies.

De la mateixa manera, també des dels centres s’està fent un esforç d’adaptació i preparació a unes portes obertes que seran diferents. Atesa la diversitat de realitats de la ciutat, cada centre dissenyarà una proposta virtual, presencial o mixta adaptada a les seves necessitats.

Formació i suport digital als centres

Per acompanyar millor les famílies, aquestes setmanes s’han organitzat diverses propostes formatives virtuals adreçades als equips dels centres sobre comunicació (com compartim el projecte educatiu?), així com sobre coneixement específic d’eines digitals. També s’ha obert una padlet(repositori virtual de recursos) d’accés lliure amb l’objectiu de compartir idees i recursos sobre com orientar i desenvolupar vídeos per a les portes obertes.

Informació i atenció a les famílies

Per acompanyar les famílies, a més de la campanya i productes habituals, s’adaptaran les sessions informatives de districte a un format virtual. Tant per a les famílies de P3 com per a les que facin el pas a la secundària.

+ info

Properament s’actualitzarà la informació de procés i oferta educativa als webs: