Categories
En xarxa

A Sant Andreu fem xarxa per les portes obertes!

En plena campanya de portes obertes, aquest febrer els centres d’infantil i primària de Sant Andreu han fet públic un logotip que els identifica com a Xarxa d’Escoles Públiques del districte. Una manera de presentar-se al barri i les famílies de manera col·laborativa i posant per davant el que els uneix: l’educació i formar part d’un mateix servei públic.

Com en altres territoris de la ciutat, les direccions de les escoles públiques d’aquest districte fa anys que treballen i col·laboren com un grup de treball. Però ara han decidit fer un pas més i crear un logotip que els representi com a equip i els doni més visibilitat.

  • Com funciona la xarxa? Es comuniquen i s’ajuden en el dia a dia de manera digital i durant el curs fan trobades (abans físiques, ara virtuals) on es generen “espais de reflexió per créixer, compartir i formar-nos, ja que la inspecció també n’és part activa”.
  • Quina acció conjunta han fet? Com a xarxa, han editat una infografia amb el calendari de les jornades de portes obertes de tots els centres i l’han publicat en els espais web dels centres per convidar les famílies a visitar la resta de centres. Pots veure la peça aquí.

Com vivim la xarxa?

«Col·laborem i ens prestem ajut els uns als altres malgrat ser 19 escoles molt diferents, algunes allunyades físicament i amb projectes educatius molt diversos.»

Juan de Torres Caballero, director de l’Escola Emili Juncadella (Sant Andreu)


«Les escoles públiques al nostre districte no som competitives, som competents, i treballem en xarxa perquè les famílies entenguin que qualsevol centre és de qualitat.»

Domi Viñas, directora de l’Institut Escola el Til·ler (Sant Andreu)