Categories
Èxits compartits

8 centres educatius estrenen instal·lacions de cuina aquest inici de curs

 
Com és habitual cada curs, del conjunt de 147 centres en què s’han fet obres de reforma, ampliació i millora (RAM) dels equipaments durant l’estiu passat, un total de 8 escoles i instituts han començat el curs amb les instal·lacions de cuina, menjador o rebost renovades.

El programa d’espais alimentaris consisteix en reformes integrals o parcials de la cuina, el menjador o espai de rebost per poder oferir a l’alumnat una alimentació variada i de qualitat en un espai on poder gaudir dinant. Les 10 intervencions fetes suposen una inversió de 2,4 M d’euros.

A l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer (Sants-Montjuïc) valoren positivament les obres que s’han fet a la cuina i menjador. “Era una demanda històrica. Som un centre amb 400 alumnes, dels quals gairebé 300 es queden a dinar, el 80% amb beca. Ara podem oferir un servei de més qualitat amb cuina pròpia i un menjador amb espais separats on petits i grans poden fer l’àpat per torns”, explica Anna Pérez, directora del centre. Les obres van començar durant el curs, però el procés es va viure bé “perquè amb l’empresa encarregada vam planificar-nos bé i preveure les necessitats en un curs faltats d’espais. I, a més, van facilitar solucions als inconvenients i necessitats que van anar sorgint”.

8 noves cuines i menjadors

  1. Escola Baixeras
  2. Escola Joan Miró
  3. Escola Bosc de Montjuïc
  4. Escola Mossèn J. Verdaguer
  5. Escola Timbaler del Bruc
  6. Escola Molí de Finestres
  7. Escola Barri Besòs
  8. Institut Bernat Metge